Update cookies preferences

Bútor bérlés

Bútorbérlés

Rendezvényt szervezel, de nincs elég széked, asztalod hozzá? A vásárlást felejtsd el és válaszd inkább a bútorbérlés szolgáltatásunkat!
A bútorbérlés anyagilag és logisztikailag is jó döntés:
- Nem kell vásárlással, bútor árak összehasonlításával töltened az idődet. Töredék áron bérelheted a különböző típusú bútorokat!
- Két rendezvény között nem okoz gondot a sok bútor tárolása sem. Hagyományos asztalok és székek mellett könyöklő asztalok, kerti bútorok, és olyan kiegészítők is kölcsönözhetők, mint a bárszékek, vagy a paraván.
 

Paraván kölcsönzés

A paravánokat a hinterland (hátsó kiszolgáló helyiség) kiváltására ajánljuk. A paraván révén a rendezvénnyel egy térben oldható meg a tálalás előkészítése, szennyes edények, göngyölegek átmeneti tárolása. Paravánnal bármit elrejthetsz a vizslató szemek elől, aminek látványa egy rendezvény fényét, profizmusát esetleg csökkentené.
Egy paraván mérete 1 méter x 2 méter.
 

Irányító tábla kölcsönzés

Szeretnéd, hogy vendégeid könnyebben eligazodjanak a helyszínen? Szeretnéd felhívni vendégeid figyelmét a rendezvényterem használatának szabályaira? Esetleg szeretnéd kitenni a büféasztal mellé a kínált ételek és italok nevét? Bérelj irányító táblát!
 

Ruhatár fogas kölcsönzés

Két kabátot soha nem gond elhelyezni, de mihez kezdesz 40 vagy 400 kabáttal? A legjobb megoldás, ha bérelsz ruhatár fogasokat, így minden kabátnak lesz helye.
Úgy számolhatsz, hogy egy egységnyi ruhatár fogas 50 fő kabátjának tárolására alkalmas.

Céges rendezvényekre, esküvőkre válaszd a bútorbérlés szolgáltatásunkat!

A bérelhető székekről itt, az asztalokról itt olvashatsz bővebben.
A teljes bútor választékot képekkel együtt itt nézheted meg>>

Iratkozz fel hírlevelünkre