Update cookies preferences

Cégünkről

Kedves Látogatónk!

Kővári Krisztián vagyok, az Instrument Party Rent Kft. ügyvezetője.

Mindig is a vendéglátásban dolgoztam, ezért 2004-ben létrehoztam cégemet tulajdonostársammal, Pöltl Andrással, akkor már 10 éves vendéglóipari tapasztalattal a hátam mögött, hogy ügyfeleinknek valóban azt biztosíthassam eszközbérleti szolgáltatásunkkal, amire szükségük van.

Cégünk azóta is dinamikus fejlődést mutat, és az aktuális trendekhez igazodva, folyamatosan fejlesztjük, bővítjük kínálatát.
 

Eszközeink között minden megtalálható, ami egy élményben gazdag, vendéglátással egybekötött rendezvény lebonyolításához szükséges. A kínálatunkban megtalálható tányérok, poharak, evőeszközök, tálaló- és felszolgálóeszközök, rendezvényasztalok és látványpultok közül, munkatársunk segítségével, a rendezvénynek megfelelő, optimális rendelés állítható össze.

Segítséget kínálunk minden piaci résztvevőnek a magánszférától a rendezvényszervező irodákig. A 10 fős kávészünet és a több száz vagy ezer fős, magas színvonalú rendezvény is könnyedén lebonyolítható szolgáltatásaink igénybevételével.
 

A rendezvények kiszolgálásában eltöltött tizenöt év tapasztalatával, és a felhalmozott szakmai ismeretekkel, teljes körű szolgáltatásokat is képesek vagyunk problémamentesen megvalósítani. Bár cégünk kizárólag eszköz bérbeadással foglalkozik, igény esetén kiegészítő szolgáltatásként szívesen megadjuk megbízható és precíz partnereink elérhetőségét. Ezért ha kell egy jó szakács, felszolgáló, cateringes cég, vagy bármi egyéb a rendezvényedhez, kiterjedt kapcsolati rendszerünk segítségével könnyen megtalálhatod mindenből a legjobbat, amire csak szükséged lehet.

2019-től már saját mosodával is rendelkezünk, hogy a legjobb minőségű textiliákat a leggyorsabban rendelkezésedre bocsájthassuk.
 

Kérdésed van, szeretnél bérelni, vagy együttműködni velünk?

Keress meg minket bátran! Kattints ide elérhetőségeinkhez>>


Üdvözlettel:
Kővári Krisztián
ügyvezető

Iratkozz fel hírlevelünkre