Update cookies preferences

Szék bérlés

Szék bérlés

A kölcsönözhető szék választék természetesen az asztal kínálathoz illeszkedik. A következő típusú székek közül lehet választani:
 

Kárpitozott bankett székek

A bankett székek a legkényelmesebb asztal mellé rakható ülőalkalmatosságok egyike. Alkalmas bármely rendezvényen ültetéshez. Kárpítjuk színe bézs-arany, de székhuzataink széles választéka révén bármilyen összképhez illővé varázsolhatók. Klasszikus és spandex székhuzataink pontosan passzolnak kárpitozott bankett székeinkre. A székek és asztalok a megfelelő textilek használatával a dekorációhoz jól illeszkedve kiemelik a rendezvény hangulatát.
 

Amerikai székek


Az amerikai vagy chiavari székek az esküvők legkedveltebb széktípusai. Elegáns megjelenést kölcsönöznek a rendezvénynek. Fehér és pezsgő színben is elérhetőek. A székekhez fehér párnát adunk.

 

Design székek

Ha nem a hagyományos bankett széket, és nem is a klasszikusan elegáns amerikai széket keresed, hanem valamilyen modern megoldást választanál az asztalok köré, akkor Paris székeinket ajánljuk. Műanyag design székeink körasztalokhoz vagy széksosros ültetéshez egyaránt jó megoldást nyújtanak, de használhatod szabadtéri rendezvényre, kerti szertartásra vagy thonett asztalok köré is. Székeink fehér és piros színben is elérhetőek.


 

Kerti székek

Kertbe, szabadtéri rendezvényhez műanyag Flair székeinket ajánljuk, ha valamilyen egyszerűbb és költséghatákonyabb megoldást szeretnétek. Elegánsabb kerti partira, kültéri rendezvényre pedig Paris székeinket ajánlajuk. 
 

Bárszék bérlés

Fehér Kuadra bárszékeink magasabb ülőbútorok, normál asztalhoz nem alkalmasak. A könyöklőasztalokhoz kiváló kiegészítők. 

A bérelhető asztalokról itt olvashatsz bővebben.
A teljes bútor választékot képekkel együtt itt nézheted meg>>

Iratkozz fel hírlevelünkre